...разнообразие и качество на ниски цени.

Политика за поверителност
на Макс Медиа-2007 ЕООД

Политика за поверителност

Интернет сайтът http://www.diskbg.com се управлява и притежава от фирма Макс Медиа-2007 ЕООД.
Като посетител на нашият уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начинът, по който я обработваме.
Изхождайки от идеята да уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната ви информация и данни, бихме желали да Ви обясним каква информация събираме и как я ползваме.
 

Информацията, която събираме

В случай, че сте избрали да се направите поръчка и да използвате нашите услуги, се изисква дa предоставите някои лични данни като: Имена, телефонен номер, адрес за доставка, e-mail адрес и друга лична информация според спецификата и нуждите на поръчките, които правите.
Събраната информация се обработва от Макс Медиа-2007 ЕООД с цел изпълнение направените от Вас поръчки и отговаряне на конкретни запитвания.
Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия уебсайт или да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.
Ако желаете да упражните правото си на достъп до Вашите лични данни или да ги коригирате, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

  • E-mail
  • Телефон

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

  • за идентификация и обработка на направени от Вас поръчки.

Обратно към Начална страница

Отиди в Контакти